Akavan Työelämäkiertue 2011 Turun yliopistossa 15.3. – tule seuraamaan myös vaalipaneelia!

Akavan Työelämäkiertue saapuu Turun yliopistoon tiistaina 15.3. Kiertue vierailee kevään aikana lähes 20 korkeakoulussa eri puolella Suomea. Kiertueella Akava ja sen jäsenliitot välittävät opiskelijoille tietoa muun muassa kesätyöstä, työharjoittelusta ja osa-aikatyöstä.

Löydät meidät ja ständimme tiistaina 15.3. Turun yliopiston Educariumista (Assistentinkatu 5). Ständi on kiertuepisteessä klo 9.30–14.30.

Kevään kiertue keskittyy erityisesti kesätyöasioista tiedottamiseen, joten tule paikalle noutamaan oma Kesätyö-oppaasi! Lisäksi saat tietoa opintojen ohella tehtävästä työstä, korkeakouluharjoittelusta ja valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä.

Kiertueella on tarjolla tietoa myös järjestäytymisen eduista. Akavalaisten liittojen tehtävä on vastata opiskelijoiden kysymyksiin, kohentaa työelämän olosuhteita sekä antaa tukea ja turvaa läpi työelämän. Liittyä kannattaa siis jo opiskeluaikana! Tietoa opiskelijoille antavat akavalaisten liittojen opiskelijatoiminnan aktiivit.

Lisätietoja kiertueesta osoitteessa:
http://www.akava.fi/tyoelamakiertue

Vaalipaneeli tiistai-iltana 15.3.

Jokaisella kiertuepaikkakunnalla järjestetään vaalipaneelit otsikolla: ”Mikä on korkeakoulutetun loppusijoituspaikka?”. Keskustelemassa on nuoria korkeasti koulutettuja kansanedustajaehdokkaita. Vaalipaneeli järjestetään Turussa klo 17–19 Alvariumin kokoustila Kasteessa osoitteessa Puutarhakatu 8 B. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16.45.

Paneeli-illan aikana puhutaan hyvästä työurasta ja sen pituudesta, opiskelijan arjesta ja jaksamisesta sekä eläkkeistä. Myös yleisö pääsee osallistumaan ja kertomaan äänestyksin kantojaan kysymyksiin. Tule kuuntelemaan ehdokkaiden näkemyksiä ja puolueiden tavoitteita ennen 2011 huhtivaaleja. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille!

Vaalipaneeliin osallistuvat seuraavat ehdokkaat:

  • Marjaana Hoikkala (kesk)
  • Kimmo Hollmen (kok)
  • Mikael Hiltunen (sd)
  • Matti Kapanen (vas)
  • Jukka Vornanen (vihr)
  • Niklas Mannfolk (r)
  • Juho Jääskeläinen (kd)
  • Maria Lohela (ps)

Enemmän tietoa Turun vaalipaneelista Facebookissa. Liity ryhmään:
https://www.facebook.com/event.php?eid=184453591591556

Kevään työelämäkiertueella ovat mukana Akava jäsenliittoineen sekä Työeläkevakuuttajat TELA ry.

Tervetuloa mukaan kiertueelle!

Lisätietoja:
Jaakko Poikonen
Opiskelijatoiminnan kenttäasiamies, Akava
050 337 9417
jaakko.poikonen(at)akava.fi

Mainokset