Excursio Turun työ- ja elinkeinotoimistoon 13.10.2011

SVOL-Turun paikallisexcursiot jatkuvat vierailulla Turun työ- ja elinkeinotoimistoon torstaina 13. lokakuuta klo 14.00. Mukaan excursiolle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ole nopea ja ilmoittaudu heti!

Turun työ- ja elinkeinotoimistossa, tuttavallisemmin TE-toimistossa, työskentelee toistasataa työmarkkinoiden ammattilaista, jotka palvelevat sekä henkilöasiakkaita että työnantajia. Työ- ja elinkeinotoimiston palveluihin kuuluvat työnvälitys- ja työttömyysturvapalveluiden lisäksi muun muassa urasuunnittelupalvelut, aloittavan yrittäjän palvelut sekä kansainväliseen harjoitteluvaihtoon ja opiskeluun liittyvät palvelut. Työ- ja elinkeinotoimisto toimii kiinteässä yhteistyössä alueen yritysten, kuntien ja elinkeinoelämän muiden vaikuttajien kanssa. Turun yliopiston työelämäpalveluiden ja Åbo Akademin arbetsforumin yhdessä muodostamat Turun akateemiset rekrytointipalvelut kuuluvat Turun työ- ja elinkeinotoimiston organisaatioon.

Minkälaisia uramahdollisuuksia työ- ja elinkeinotoimisto tarjoaa valtiotieteilijälle? Minkälaisia palveluita työ- ja elinkeinotoimisto tarjoaa työttömälle työnhakijalle? Minkälaista tukea akateeminen yrittäjä voi saada työ- ja elinkeinotoimistosta? Muun muassa näihin kysymyksiin voit saada vastauksen lähtemällä mukaan SVOL-Turun paikallisexcursiolle.

Ennakkoilmoittautumiset keskiviikkoon 12.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen elaitine@abo.fi. Turun työ- ja elinkeinotoimiston toimitilat sijaitsevat osoitteessa Linnankatu 52 B. Yhteislähtö Tuomiokirkolta klo 13.30.

Mainokset