SVOL-Turun työelämäexcursio Helsinkiin 16.11.2011

SVOL-Turun syksyn perinteinen Helsingin excursio on taas täällä!

SVOL-Turku järjestää jo perinteeksi muodostuneen työelämäexcursion Helsinkiin 16.11.2011. Tutustumiskohteina tänä vuonna ovat Työ- ja elinkeinoministeriö, Eduskunta sekä Akava. Päivän mittaisella excursiolla tarjolla on hyvän seuran lisäksi mielenkiintoisia tutustumiskohteita ja puheenvuoroja sekä vastauksia moniin valtiotieteilijöitä askarruttaviin kysymyksiin. Miten ministeriöihin työllistytään? Minkälaista on nuoren virkamiehen työ ministeriössä? Miten eduskunta toimii? Missä eduskunnan päätöksenteko oikeasti tapahtuu? Kuka valvoo valtiotieteilijän etua työmarkkinoilla? Miltä valtiotieteilijän tulevaisuus työmarkkinoilla näyttää? Minkälaista on työ ammattiliitossa tai työmarkkinajärjestössä? Tule mukaan ja löydä vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Excursio alustavan aikataulun löydät viestin lopusta. Excursion hinta on SVAL:n jäseniltä 10 euroa ja ei-jäseniltä 16 euroa. Hinta sisältää linja-autokuljetukset Turusta Helsinkiin ja takaisin. Excursiota ei siis ole ainakaan hinnalla pilattu. Excursion tarkemmat maksuohjeet lähetetään myöhemmin kaikille ilmoittautuneille.

Mukaan excursiolle mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen excursiolle alkaa heti ja päättyy 3.11. tai kun paikat täyttyvät. Ole siis nopea ja ilmoittaudu heti! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen mvmiko@utu.fi. Laita viestin otsikoksi ”Ilmoittautuminen” ja ilmoita viestissä oman nimesi lisäksi myös puhelinnumerosi sekä se, oletko SVAL:n jäsen vai et.

Jos et vielä ole SVAL:n jäsen, niin ennen excursiota ehtii vielä liittyä. SVAL:n loppuvuoden jäsenmaksu on 2 euroa kuukaudelta, joten jäseneksi liittymällä voi nyt säästää puhdasta rahaa!

 

Excursion alustava ohjelma:

16.11.2011

klo 7.00: Lähtö Helsinkiin Publicumin pihalta

klo 9.30: Saapuminen työ- ja elinkeinoministeriöön sekä tulokahvit

klo 10.00: TEM:n esittely sekä TEM työnantajana: Miten töihin ministeriöön?

klo 11.30: TEM nuoren virkamiehen silmin

klo 12.00: Tilaisuuden päätös ja siirtyminen eduskuntaan

klo 12.30: Opastettu kierros eduskunnassa

klo 13.30: Lounastunti

klo 14.30: Siirtyminen Akavatalolle

klo 15.00: Akava työmarkkinatoimijana ja työpaikkana

klo 16.30: Tilaisuuden päätös ja paluumatka Turkuun

klo 19.00: Saapuminen takaisin Turkuun

Mainokset