Kuukauden SYY: Uranhallintapalvelut

Onko kesätyöpaikka vielä etsinnän alla? Vai onko kiikarissa jo vakituinen työpaikka? Buustaa työnhakuasi liiton uranhallintapalveluiden avulla!

Opiskelijamaailmasta työelämään siirtyminen voi olla pitkäkin prosessi, jossa liitto on tukena vaihe vaiheelta. Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenille on tarjolla kattava kirjo uran tukemiseen suunnattuja palveluja: Esimerkiksi yhteistyössä UP partners- valmennusyrityksen kanssa toteutettua neuvontaa työnhakuun, urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen.

Näistä erityisesti työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvät palvelut koskettavat harjoittelupaikkaa tai kesätyötä etsivää opiskelijaa sekä vastavalmistunutta yhteiskuntatieteilijää. UP Partnersin kautta jäsenille on tarjolla neuvontaa työnhaunmenetelmistä, hakemuksen ja CV:n laatimisesta, haastattelutilanteesta ja soveltuvuustesteistä. Urasuunnittelun neuvonta auttaa kartoittamaan omat vahvuudet ja tavoitteet, sekä näiden pohjalta potentiaaliset urapolut.

Yhteiskunta-alan ylioppilaat tarjoaa jäsenistölleen myös mm. palkkaukseen liittyvää neuvontaa: Jäsenenä olet oikeutettu yksilölliseen, tutkimustietoon perustuvaan palkkaneuvontaan, eikä sinun työhakemusta täyttäessäsi tarvitse enää tuskastella palkkatoiveen kohdalla.

Hyödynnä siis liiton uranhallintapalvelut ja valjasta omat vahvuutesi työnhakijana- Olet pian askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

 

Lisätietoa Yhteiskunta-alan uranhallintapalvluista osoitteessa https://yhteiskunta–ala-fi.directo.fi/jasenpalvelut_ja-edut/uranhallinta/

Liity liittoon osoitteessa http://www.yhteiskunta-ala.fi/syy/jasenyys/jaseneksi-liittyminen/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s