Kuukauden SYY: Valtakunnallinen yhteistyö

Jokainen on varmasti opiskelu-uransa aikana kuullut mantran ”menkää ja verkostoitukaa”. Kontaktien luominen ja tuleviin työkavereihin tutustuminen jo opiskeluaikana onkin ehdottoman tärkeää ja antoisaa puuhaa. Verkostoituminen painottuu kuitenkin useimmiten oman kampuksen tai kotikaupungin sisälle. SYYn valtakunnallinen yhteistyö avaa ovet yliopistojen ja kaupunkien rajat ylittävään kanssakäymiseen muiden alamme opiskelijoiden kanssa.

SYYn valtakunnalliset tapahtumat sisältävät sekä asiapainotteisia seminaareja ja koulutuksia, että vapaamuotoisempaa yhdessä oloa esimerkiksi illanvieton merkeissä. Viime vuonna SYY-Turku pääsi isännöimään yhteiskunnallisen alan opiskelijoiden suurinta tapahtumaa, SYY-päiviä täällä Suomen Turussa.

Tänä syksynä SYYn porukka ympäri Suomea kokoontuu Kuopioon SYY-päivien merkeissä 11.-12.10. Lauantain seminaariosuuden teemana on tänä vuonna yhteiskunnallinen yrittäjyys. Puhumassa on Yhteiskunnallinen yrittäjyys Etelä-Savossa –hankkeen projektipäällikkö Hanna Moilanen Diakonia-ammattikorkeakoulusta sekä Suomalaisen Työn Liiton kehityspäällikkö Kimmo Nekkula. Koulutusosuudessa on tarjolla opastusta sosiaalisen median käyttöön työnhaussa ja asiantuntijuuden korostamiseen. Lauantai-iltana päästään rentoutumaan opiskelijakollegojen kesken – vaikka pilkkuun asti, ja miksei sen jälkeenkin!Sunnuntaina aamiaisella palaudutaan lauantai-illan koettelemuksista ja nautitaan hyvästä seurasta. Lisäksi aamiaisen jälkeen pari tuntia kuluu luovassa mielentilassa yrittäjyysworkshopin parissa.

Ilmoittautuminen SYY-päiville Kuopioon voimassa 30.9. lomakkeella https://www.webropolsurveys.com/S/46C5DABCEB6E488 Turkulaisille on järjestetty yhteiskuljetus Kuopioon. Lisätiedot tapahtumasta https://www.facebook.com/events/1455568204716742/?ref=22

Nähdään SYY-päivillä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s